Fursecuri spritate cu nuca - Din bucatarie, cu pasiune

duminică, 1 ianuarie 2012

Fursecuri spritate cu nuca

Si prima reteta pe 2012. 
 Sper ca anul asta sa avem cel putin la fel de multa inspiratie si la cat mai multe retete delicioase!!!

La multi ani!!!



Ingrediente:
- 60 g unt moale 
- 160 g zahar 
- 1 pachet zahar vanilat 
- 2 albusuri
- 300 g faina 
- 2 lingurite praf de copt 
- 80 g nuci macinate
- 6 linguri lapte 
- zahar pudra 

Preparare
Bateti untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugati albusurile si amestecati pana cand compozitia devine spumoasa. Incorporati apoi faina si praful de copt si dupa aceea nucile macinate. La sfrasit adaugati laptele si omogenizati bine compozitia.




Cu ajutorul unui pos spritati fursecurile in ce forme doriti pe o tava tapetata cu hartie de copt.




Coaceti la cuptorul incalzit la 200 grade timp de 8 minute/ Raciti si pudrati cu zahar.



Sunt extraodinare cu o cana de lapte cald cu cacao seara inainte de culcare pentru copii pofticiosi ... mici sau mari.

Bon appetit!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram