Prajitura cu banane si branza de vaci - Din bucataria lui Micky

luni, 26 martie 2012

Prajitura cu banane si branza de vaci

Un desert cu gust delicios de banane, cu o textura undeva intre budinca si prajitura, cu o aroma de rom si caramel. Un adevarat deliciu!




Ingrediente

- 2 banane bine coapte
- 200 g faina
- 1 praf de copt 
- 2 oua
- 100 g zahar
- 150 ml lapte 
- 80 g unt topit
- 100 g branza de vaci 
- 1 zahar vanilat 
- esenta de rom


Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 grade. 
  • Intr-un castron amestecati faina si praful de copt 
  • Adaugati apoi ouale alternativ cu untul topit si bateti cu mixerul. 
  • Continuand sa amestecati, adaugati zaharul, laptele, romul si vanilia. 
  • La sfarsit incorporati si branza de vaci impreuna cu bananele taiate in rondele. 
  • Puneti compozitia intr-o forma unsa si coaceti timp de aprox 30 minute. 
     O  puteti servi calduta sau rece dupa preferinta. 



Bon appetit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram