Tabouleh - Din bucatarie, cu pasiune

vineri, 26 iulie 2013

Tabouleh

E indicat vara (si nu numai) sa consumam cat mai multe salate, sa profitam de ce ne ofera gradina sau piata. Asa ca propunerea venita din partea Mihaelei pentru provocarea sarata Bucatar Curajos din aceasta luna a picat tocmai la fix.


Ingrediente:
- 3 legaturi patrunjel 
- 3 rosii 
- 1 legatura ceapa verde 
- 100 g bulgur 
- cateva frunze de menta proaspete 
- sucul de la o lamaie 
- 50 ml ulei de masline 
- sare, piper

Preparare: 

Punem o cana de apa la fiert si cand clocoteste turnati-o peste bugur. Acoperim si lasam 5 minute sa se umfle. Intre timp, tocam patrunjelul, menta si ceapa verde marunt si le punem intr-un castrom. Adaugam rosiile taiate cuburi, bulgurul, potrivim de sare si piper si stropim cu zeama de lamaie si ulei de masline. 

Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog. 

Bon appetit!

7 comentarii:

  1. Mihaela, chiar luni am mancat salata din asta! A fost prima data in viata mea si tare mi-a placut! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu o mai facusem pana acum. E foarte buna si racoritoare

      Ștergere
  2. Congratulations! Your dedication to providing healthy recipes to others has gotten our attention. We like your awesomeness and invite you to share your culinary creations on our new recipe index site dedicated to recipes such as these, which help to promote health and longevity. For more information please visit our site: www.healthyrecipeverified.com .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram