Piept de pui cu smantana si pesmet - Din bucataria lui Micky

joi, 10 noiembrie 2011

Piept de pui cu smantana si pesmet

Reteta Laurei Sava, de unde am invatat o groaza de minunatii si careia ii multumesc pe aceasta cale ca este o sursa continua de inspiratie pentru noi toate. Bravo Laura!



Ingrediente: 

- 2 buc piept pui dezosat
- 400 g smantana
- pesmet 
- sare, piper, fulgi usturoi

Preparare

Taiati pieptul de pui felii subtiri ca pentru snitele, eventual bateti-le un pic daca este cazul. Asezati intr-o tava unsa cu 2 linguri ulei de masline. Asezonati cu sare, piper si fulgi de usturoi.

Turnati smantana peste bucatile de piept de pui, apoi presarati pesmet cat sa acopere bine smantana.




Dati la cuptorul incins timp de 25 minute pana se rumeneste frumos pesmetul. Serviti cat este cald, oricum nu apuca sa se raceasca!

O alternativa rapida si fara prajeli la snitele, o idee pentru serile lipsite de inspiratie!

Bon appetit!

3 comentarii:

  1. Multumesc draga mea. O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu, savuros si cel mai important: neprajit! Sau ca sa-l citam pe Chef:"fara prajeli":)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram