Pulpe de pui crocante - Din bucataria lui Micky

vineri, 1 iunie 2012

Pulpe de pui crocante

Nu pot sa va spun decat ca au fost delicioase.
 Reteta nu imi apartine, am preluat-o de la Maniacul in ale bucatariei, pe care sigur il stiti cu totii. Daca nu, vi-l recomand sa-l cititi cu draga inima, face minuni in bucatarie.




Ingrediente

- 8 pulpe superioare de pui
- 150 g iaurt
- cateva linguri faina
- sare, piper


Preparare

Spalati si condimentati pulpele de pui, eu le-am curatat si de piele. Daca doriti puteti sa folositi direct dezosate. Asezati-le intr-un vas si acoperiti-le cu iaurt pe toate partile. Dati la frigider cateva ore sau peste noapte (eu asa le-am lasat). Cand a trecut timpul, scoateti-le, dati-le prin faina si prajiti-le in ulei cateva minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Scoateti-le si dati-le la cuptor, apoi, cam 30 minute pana se patrund. Serviti-le alaturi de ce garnitura sau salata doriti. 


Bon appetit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram