Inimioare cu cacao - Din bucataria lui Micky

luni, 29 octombrie 2012

Inimioare cu cacao


Cred ca vremea de afara mi-a creat iluzia ca vine iarna deja. Asa ca cea mai buna metoda de a ne incalzi este sa pornim cuptorul si sa facem fursecuri.




Ingrediente : 
- 375 g faina 
- 1/2 lingurita praf de copt 
- 120 g unt
- 2 oua
- 250 g zahar
- vanilie 
- 4 linguri cacao 

Preparare: 
Intr-un vas bateti spuma untul cu zaharul. Adaugati vanilia, ouale apoi cacaua, batand bine dupa fiecare. Incorporati la final faina amenstecata cu praful de copt si fromati un alaut omogen.Acoperiti cu folie si dati la rece minim o ora. 
Intindeti aluatul in foaie si decupati fome dorite. Eu am ales inimioare, probabil din cauza vremei de afara, am o dispozitie "inimoasa". 
Aranjati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti timp de aprox 10 minute. Atentie sa nu le uscati prea tare.
Le-am pudrat cu un pic de zahar si gata!




 Bon appetit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram