Supa crema de legume - Din bucatarie, cu pasiune

vineri, 5 aprilie 2013

Supa crema de legume

O supa proaspata de legume, cremoasa, servita alaturi de crutoane aurii si verdeata proaspata ... ce poate fi mai sanatos? 



Ingrediente: 
- 2 cepe potrivite
- 3 morcovi 
- o telina mica 
- 1 pastarnac
- 1 ardei 
- 3 cartofi 
- 1 dovlecel
- cateva buchetele de conopida 
- sare
- 2-3 linguri ulei 



Preparare: 

Curatati si spalati legumele. Tocati ceapa, ardeiul, telina, pastarnacul si morcovii apoi puneti-i sa se caleasca putin in cateva linguri de ulei. Cand devin aurii, adaugati cam 3 litri de apa si lasati sa fiarba. Dupa 10 minute de fiert, adaugati si conpopida, cartofii si dovlecelul tocate. Mai fierbeti cam 20 minute sau pana sunt gata. Potriviti de sare si piper si lasati sa se racoreasca putin. Pasati legumele cu blenderul vertical (de mana) pana ce supa noastra devine o crema fina. Serviti alaturi de crutoane facute in casa si verdeata proaspat tocata. 

Daca doriti puteti pune si  smantana, asta daca nu tineti post.


Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog. 

Bon appetit!

7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram