Palmieri aperitiv din foietaj - Din bucatarie, cu pasiune

joi, 6 iunie 2013

Palmieri aperitiv din foietaj

Aperitivele din foietaj sunt usor de facut, gustoase si pe placul tuturor. Si rapide daca ai aluatul de foietaj gata cumparat. Sunt cautate la orice petrecere sau adunare la gratar, si dispar imediat. Imi place sa incerc diverse forme de "impaturire", data trecuta am avut trandafiri, acum avem palmieri. Stati pe aproape ca o sa mai am idei!


Ingrediente: 
- un pachet aluat de foietaj
- 300 g sunca praga 
- 200 g cascaval 

Preparare


Dezghetati aluatul de foietaj si intindeti-l in foaie cat mai subtire. Asezati feliile de sunca apoi presarati cascaval ras. Rulati capetele opuse spre centru, inveliti strans in folie si dati la congelator timp de 20 minute.Scoateti si taiati cu un cutit bine ascutit rondele cam de 1 cm grosime pe care le asezati in tava. Coaceti timp de 15-20 minute la foc potrivit.


Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog. 

Bon appetit!

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram