Omleta cu ciuperci - Din bucatarie, cu pasiune

miercuri, 13 noiembrie 2013

Omleta cu ciuperci




Ingrediente: 

- 1 lingura ulei de masline 
- 1 ceapa potrivita
- 2-3 catei de usturoi 
- 300 g ciuperci proaspete
- sare si piper, dupa gust
- 6 oua
 - patrunjel verde
 
Preparare

Puneti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul pisat, timp de 1-2 minute, pana devine aurie. Adaugati ciupercile, spalate, curatate si tocate. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba inabusit pana ce se evapora lichidul si ciupercile sunt gata. Scoateti ciupercile din tigaie si dati deoparte. Bateti ouale intr-un castron cu sare si piper. Incingeti tigaia unsa cu putin ulei si adaugati ouale batute in trei etape. Compozitia este pentru trei omlete pe care le facem pe rand. Cand omleta este cam 80% gata adaugati una-doua linguri din compozitia de ciuperci si pliati. Mai lasati foarte putin pe foc si scoateti omleta pe farfurie. Repetati acelasi procedeu si pentru celelate doua.
Presarati cu patrunjel proaspat tocat si serviti calda. 


Bon appetit!

4 comentarii:

  1. Yummy, ce bine arata! Ma duc sa-mi prepar o omleta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "OLENTA" e binevenita oricand! Mai ales cand nu ai altceva pregatit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Omagiile mele, distinsa doamna! Impresionat de munca, concentrarea si expunerea ta, nu voi decat sa aduc un omagiu modului in care te dedici semenilor! Din inima, sincere aprecieri! Dumnezeu sa-ti rasplateasca truda si abnegatia cu care vii in intampinarea aproapelui! Stima si consideratia mea!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram