Tortilla wraps cu oua si bacon - Din bucatarie, cu pasiune

luni, 13 mai 2013

Tortilla wraps cu oua si bacon

Stiu ca a trecut ceva timp de la postarea anterioara insa m-am cam aglomerat cu gradinaritul de primavara. Ce sa faci, daca vrei sa stii ce mananci, ti le plantezi singur si asta necesita timp si efort. Pe fuga, va las o reteta pentru mic dejun care noua ne place foarte mult.


Ingrediente: 
pentru 2 persoane
- 2 foi tortilla 
- 4 oua 
- 4 felii de bacon 
-  putin cascaval ras
- 2 linguri ulei 
- sare, piper

Preparare

Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei si prajiti feliile de bacon pana devin crocante. Scoateti pe o farfurie. Bateti ouale intr-un castron cu sare si piper. Adaugati in tigaia in care ati facut sunca si restul de ulei (daca credeti ca e nevoie) si adaugati ouale batute. Amestecati si lasati cateva minute pana se fac ouale. Nu le uscati prea tare, ouale se mai fac si dupa ce opriti flacara. Pe o foaie de tortilla puneti in centru putin cascaval ras, apoi ouale si apoi feliile crocante de bacon. 



Impachetati, intai capetele opuse, apoi celelalte. Taiati si serviti calde. Sunt nemaipomenite cu ouale cremoase si sunca crocanta. Un mic dejun satios si rapid. 



Daca va plac retetele mele nu uitati sa dati like paginii de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si postarile de pe blog. 

 Bon appetit!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram